Fortsatt utsettelse av årsmøte 2021

Årsmøte 2021 – fortsatt utsettelse

Som kjent hadde vi planlagt gjennomføring av vårt årsmøte den 01. februar 2021, men på grunn av restriksjoner med koronasituasjonen har det ikke vært mulig å bruke lokalene til kommunen for gjennomføring av årsmøtet. Vi har også undersøkt om mulig å leie andre lokaler f. eks kantina på Begna bruk, men Begna bruk har også tilsvarende regler for utleie.

Avvikling av årsmøte må derfor vente til kommunen letter på reglene for bruk av sine lokaler, og dette kan fortsatt ta noe tid.

Frist for rapportering/oppdatering av kontaktinformasjon/økonomi i Partiportalen i Statistisk sentralbyrå  er satt til 1. mars 2021.   Dette må gjøres for at partiet skal få den økonomiske støtten en har krav på hvert år. Med bakgrunn i nevnte foreslår jeg at vi rapporterer inn nåværende styre i Partiportalen, slik at vi ikke taper midler som vi har krav på for 2021, og at vi endrer dette når vi har fått gjennomført årsmøte med eventuelt endringer i styret.

Frist for rapportering av økonomi for regnskapsåret 2020, er satt til 01. juni 2021

Har dere synspunkter eller saker som dere brenner for , ta kontakt med styrets medlemmer eller undertegnede.

Reidar Schlytter

Partileder

Mobil: 918 24 688

e-post: [email protected]

NB. Er det noen som ønsker tilsendt saksdokumentene  til årsmøte,   gi meg melding så sender jeg dette på e-post (Pdf format).